«Τη Δευτέρα η νέα συνάντηση της Ρόμα με τον ατζέντη του Βέρντε»

Gazzetta team
«Τη Δευτέρα η νέα συνάντηση της Ρόμα με τον ατζέντη του Βέρντε»

bet365

Σύμφωνα με τιτίβισμα Ιταλού δημοσιογράφου, η πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε θα συναντηθεί ξανά με τη Ρόμα τη Δευτέρα με την ελπίδα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Το θέμα με τον Ντανιέλε Βέρντε τραβάει αρκετά χρονικά, με την ΑΕΚ ωστόσο να περιμένει καθώς ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ αποτελεί τον πρώτο στόχο για τα άκρα.

Οι εκπρόσωποι του Βέρντε βρίσκονται σε διαφωνία με τη Ρόμα, αξιώνοντας ένα συγκεκριμένο οικονομικό όφελος από τη μεταγραφή και οι ως τώρα επαφές με τον αθλητικό διευθυντή των Ρωμαίων, Τζανλούκα Πετράκι, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τιτίβισμα Ιταλού δημοσιογράφου του Calciomercato, Φραντσέσκο Γκουεριέρι, η πλευρά του Βέρντε θα συναντηθεί ξανά με τον Πετράκι τη Δευτέρα, με την ελπίδα να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτή τη φορά.

Μάλιστα, όπως προσθέτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ανάμεσα στις λύσεις που υπάρχουν, είναι και η περίπτωση της λύσης του συμβολαίου του Βέρντε με τη Ρόμα, αν και αυτό μάλλον δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που οι Τζαλορόσι έχουν δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ στο 1 εκατομμύριο ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως, η λύση του συμβολαίου ήταν η αρχική επιθυμία των ατζέντηδων του Βέρντε προκειμένου να πήγαιναν στη συνέχεια τον παίκτη ως ελεύθερο στην ΑΕΚ, έχοντας και οι ίδιοι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υπογραμμίζει στο τέλος ότι εκτός από την Ελλάδα, ο Βέρντε έχει προσελκύσει και ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα