Ολυμπιακός - Αμβούργο: Συνθήματα κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Αμβούργο: Συνθήματα κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου

bet365

Οπαδοί του Ολυμπιακού που παρακολουθούν από κοντά το φιλικό της ομάδας τους με το Αμβούργο φώναξαν συνθήματα κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που αγωνίζεται με τη φανέλα των Γερμανών.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το Αμβούργο σε φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, με το παιχνίδι να έχει άρωμα... Ελλάδας και Super League για ακόμα έναν λόγο.

Ο Κυριακός Παπαδόπουλος αγωνίζεται με τη φανέλα των Γερμανών και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», που βρέθηκαν στο Γένμπαχ για να δουν από κοντά την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας στόπερ έχει φορέσει στο παρελθόν τα χρώματα του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει δηλώσει ανοικτά πως υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ, με τους φίλους της πρώην ομάδας τους να μην του το «συγχωρούν».

Εξάλλου ο Παπαδόπουλος είχε βραβευτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την προσφορά του πριν από τον αγώνα των Πειραιωτών με τη Σάλκε για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2012/13, φορώντας όμως στο κεφάλι μια κορδέλα με τα χρώματα των «βασιλικών μπλε», ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε πανηγυρίσει έξαλλα ένα γκολ που πέτυχε και ακυρώθηκε και λογομάχησε και με τον Φρανσουά Μοντέστο, με το κοινό των γηπεδούχων να... ανακαλεί το χειροκρότημα στο ξεκίνημα και να τον αποδοκιμάζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα