Ξάνθη: Κοντά σε Φοσέρ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ξάνθη: Κοντά σε Φοσέρ (vid)

bet365

Η Ξάνθη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή με την ακριτική ομάδα να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Γάλλου επιθετικού Ζορντάν Φοσέρ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ από την Ξάνθη. Μετά τους Kάρλος Αμπάντ και Λεάντρο Σόσα, η ακριτική ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου επιθετικού Ζορντάν Φοσέρ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Γαλλία.

Ο Φοσέρ έχει γεννηθεί στην Κρετέιγ της Γαλλίας το Νοέμβριο του 1991 με καταγωγή από την Αλγερία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μετς με την οποία κατέκτησε την Coupe Gambardella με δικό του γκολ στον τελικό. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Τουρ, ενώ την επόμενη χρονιά ακολούθησε η Τουρνέ. Το καλοκαίρι του 2012 αποχώρησε για το Βέλγιο και την Αντβέρπ όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 10 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Από το 2014 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο Ισραήλ και κατά σειρά τις Μακάμπι Ερζίλια, Χάποελ Ρανανά και Μπνέι Σακνιν. Τον Αύγουστο του 2018 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ρεντ Σταρ από την οποία αποχώρησε έχοντας πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα