Δεν πήγε στην «πρώτη» ο Βέρντε, αναμένει εξελίξεις η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Δεν πήγε στην «πρώτη» ο Βέρντε, αναμένει εξελίξεις η ΑΕΚ

bet365

Ο Ντανιέλε Βέρντε δεν βρίσκεται ανάμεσα στα 27 ονόματα στην πρώτη προπόνηση της Ρόμα, με την ΑΕΚ να περιμένει να δει λευκό καπνό από τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη και των Τζαλορόσι.

Προκριματικά Champions League με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σήμερα η Ρόμα συγκεντρώθηκε στην Τριγκόρια για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και μέσα στα 27 ονόματα της λίστας που έδωσε ο Πάουλο Φονσέκα δεν βρίσκεται αυτό του Ντανιέλε Βέρντε, του 23χρονου εξτρέμ που προσπαθεί η ΑΕΚ να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρόμα, ο Βέρντε δεν βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των παικτών που ξεκινούν την προετοιμασία τους καθώς είναι σε διαδικασία αποχώρησης με μεταγραφή. Κάτι το οποίο συνέβη επίσης και με τους Μαρκάνο και Μπιαντά.

Αυτό, ωστόσο, ακόμα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς θα πρέπει πρώτα να λυθεί η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη και της Ρόμα, κάτι που αποτελεί τον τελευταίο σκόπελο για να ξεμπλοκάρει η μεταγραφή του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ στην Ένωση.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τη Ρόμα, η οποία θα πάρει 1 εκατ. ευρώ και θα κρατήσει ένα 30% ως ποσοστό μεταπώλησης. Όμως αυτή η διαφορά οικονομικής φύσεως μεταξύ των ατζέντηδων του Βέρντε και της Ρόμα θα πρέπει να λυθεί προκειμένου ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων. Η Ένωση χρειάζεται να περιμένει, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή με ακρίβεια το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εκπροσώπων του Βέρντε και του ιταλικού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα