ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με Ρομα για Βέρντε και ο Καρτάμπια!

ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με Ρομα για Βέρντε και ο Καρτάμπια!

ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με Ρομα για Βέρντε και ο Καρτάμπια!

bet365

Η Α.Ε.Κ. συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ, επιθυμεί να τελειώνει στα επόμενα 24ωρα και ο Αργεντινός που αποκάλυψε το gazzetta.gr που αρέσει αλλά χωρίς να έχει γίνει επίσημα κάτι

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποτελεί τον εκλεκτό της ΑΕΚ και του Μιγκέλ Καρντόσο για το άκρο της επίθεσης. Είναι ο βασικός στόχος των "κιτρινόμαυρων" για τη θέση του εξτρέμ και μάλιστα πλέον η υπόθεση έχει μπει στη τελική ευθεία για να προχωρήσει, ή να ναυαγήσει.

Η Ένωση μέσω του Λυμπερόπουλου είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση με τη Ρόμα και τον Πετράκι (νέο τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων) και στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί, είτε θετικά είτε αρνητικά, η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Τα δεδομένα είναι γνωστά, η ΑΕΚ έχει σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που φέρεται να έχει συμφωνήσει και καταλήξει ότι θέλει να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και αναμένεται να πέσει η Ρόμα από τα 2 εκατ ευρώ που αξιώνει.
Στην υπόθεση του Φεντερίκο Καρτάμπια που αποκάλυψε το gazzetta.gr τα δεδομένα είναι όπως τα έχουμε γράψει από τη πρώτη στιγμή. Οι Ισπανοί εμείς να καθυστερημένα την κρούση της ΑΕΚ που έχει κατά κάποιον τρόπο στο... περίμενε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Ντεπορτίβο λα Κορούνια!

Τα οικονομικά δεδομένα είναι πιο βατά για την υπόθεση του Καρτάμπια (που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο) αλλά στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως ο εκλεκτός και βασικός στόχος παραμένει ο Βέρντε. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν ναυαγήσει η υπόθεση να στραφεί και σε άλλη περίπτωση που έχει από την Ισπανία stand by η Ένωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα