Σόουζα: «Παλεύω για να είμαι στις επιλογές του προπονητή»

Σόουζα: «Παλεύω για να είμαι στις επιλογές του προπονητή»

Gazzetta team
Σόουζα: «Παλεύω για να είμαι στις επιλογές του προπονητή»

bet365

Ο Ούγκο Σόουζα είδε βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Άρη, αναφέρθηκε επίσης στη δική του προσπάθεια να πείσει τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στο δικό του επίπεδο ετοιμότητας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. «Είμαι 100% έτοιμος, είμαι εδώ και παλεύω καθημερινά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και για να είμαι στις επιλογές του». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Άρη. «Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο φιλικό αγώνα στον οποίον δεν τρέξαμε πολύ. Αντιμετωπίσαμε τη Γάνδη, μία από τις πέντε καλύτερες πέντε του Βελγίου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ότι καλύτερο είχαμε, ήμασταν βελτιωμένοι αλλά και ο διαιτητής ήταν με τους γηπεδούχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα