ΠΑΟΚ - Νόρντζελαντ 3-0

ΠΑΟΚ - Νόρντζελαντ 3-0

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Νόρντζελαντ 3-0

bet365

Ουσιαστικός, αποτελεσματικός και... κυνικός ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία επικράτησε εύκολα με 3-0 της Νόρντζελαντ χάρη στα γκολ των Άκπομ, Γαϊτανίδη και Ζαμπά. Σταθερά στο 4-4-2 ο Φερέιρα.

Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Άκπομ, Γαίτανίδη, Ζαμπά) ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Νόρτζελαντ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και έδειξε ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δοκίμασε και στο σημερινό φιλικό 22-23 ποδοσφαιριστές, πάντα στο 4-4-2, θέλοντας να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα συμπεράσματα για το «ασπρόμαυρο» ρόστερ, που συνεχίζει να αναλύει και να μαθαίνει στις πρώτες μέρες του στον πάγκο της ομάδας.

Απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα θα μπει στο γήπεδο για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν κόντρα στη Χόρσενς και βρίσκεται στο τελείωμα της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος με το που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γύρισε έντρομος και κοίταξε προς την πλευρά του βοηθού, μη τυχόν και του το ακύρωναν και αυτό… Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο. Έχει τρομάξει το μάτι του.

Στο 7ο λεπτό, λοιπόν, ο Άγγλος φορ του «Δικεφάλου» πανηγύρισε το πρώτο (έγκυρο) γκολ, από την επιμονή και ασίστ του Πέδρο Ενρίκε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν στη διπλή προσπάθεια του Ντάμσγκααρντ.

Αν κάτι έκανε (και φάνηκε) έξαλλο τον Αμπέλ Φερέιρα ήταν τα πολλά λάθη των παικτών της μεσαίας γραμμής. Μ’ άλλα λόγια; Τα πουλήματα της μπάλας, τόσο από τον Κάτσε, όσο και από τον Μίσιτς, γι’ αυτό και οι δυο τους κλήθηκαν για κάποια… ιδιαίτερα πριν καν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά.

Οι σωστές επεμβάσεις του Ενέα Μιχάι, οι επελάσεις του Λημνιού από τα δεξιά, είναι αυτά που μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από ένα άνευρο και μέτριο έως κακό σε θέαμα πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Αυτό που δεν κρατάει είναι τον τραυματισμό του Δεληγιαννίδη, με τον Μάτος να μπαίνει άρον-άρον στο 28ο λεπτό στη θέση του.

Στο β’ μέρος ο Φερέιρα έριξε στο γήπεδο μια διαφορετική και πιο ισορροπημένη ενδεκάδα (εξαίρεση ο Μάτος) προκειμένου να έχει εικόνα και από τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ. Από ασίστ του Μελίσσα η μπάλα έφτασε στον νεαρό Γαϊτανίδη, που έβαλε σωστά το σώμα ξέφυγε από τον τελευταίο αμυντικό της Νόρτζελαντ και περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0 (65’).

H έξυπνη κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί (που έπαιξε για δεύτερο 45λεπτο στο «8») προς τον Ζαμπά, έφερε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ φάτσα με την εστία και με έξοχο πλασέ στο 72’ πέτυχε το δεύτερο γκολ του «Δικεφάλου» στο β’ μέρος και το 3-0.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (46’ Μελίσσας), Δεληγιαννίδης (28’ Μάτος), Μιχάι (46’ Ινγκασον, 75’ Χατζηϊσαίας), Κρέσπο (46’ Βαρέλα), Ροντρίγκο (46’ Γιαννούλης), Κάτσε (46’ Ντάγκλας), Μίσιτς (46’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (46’ Ζαμπά), Ενρίκε (46’ Στοχ), Μπίσεσβαρ (46’ Πέλκας, 81’ Σφιντέρσκι), Άκπομ (46’ Γαϊτανίδης, 81’ Λάμπρου).

Η αρχική ενδεκάδα της Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Ρίγκααρντ, Ντονιόχ, Ράσμουσεν, Ογκίστ, Λάρσεν, Κρίστενσεν, Ντάμσγκααρντ, Μουμίν, Ατάνγκα, Φράνσις.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Άντερσεν, Σαντίκ, Ρότμαν, Π. Γένσεν, Γιάκομπσεν, Γκούντμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα