Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ: «Σε 2 μέρες έγιναν όλα»

Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ: «Σε 2 μέρες έγιναν όλα»

Gazzetta team
Αμπέλ Φερέιρα για ΠΑΟΚ: «Σε 2 μέρες έγιναν όλα»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στο πόσο γρήγορα έγινε η μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν ξέχασε τα όσα πέρασε στη Μπράγκα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον 40χρονο προπονητή να μιλά για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στη Μπράγκα.

«Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα δύο ημέρες άδεια από την ομάδα και μέσα σε δύο ημέρες έγιναν όλα. Ήταν πρόκληση για όλες τις πλευρές. Δεν ήταν εύκολο. Είναι μια μέρα συναισθηματική για εμένα. Νιώθω ευγνώμων απέναντι στη Μπράγκα, σε αυτούς τους οπαδούς και στον πρόεδρο της ομάδας. Πάνω απ΄όλα είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου. Δεν υπάρχουν καλοί προπονητές χωρίς καλούς παίκτες.

Αυτοί μαζί με την φιλοσοφία που είχαμε, με έκαναν έναν ικανό και φιλόδοξο προπονητή που θέλει συνέχεια να μαθαίνει πράγματα. Αυτό το μήνυμα μου για εσάς με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ζήσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα