Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Τσέναμο (pic)

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Τσέναμο (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Τσέναμο (pic)

bet365

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ως προπονητής τερματοφυλάκων στην U20 ανακοίνωσε ο Λουίτζι Τσέναμο μέσω social media.

Ρόλο στους Πειραιώτες αναλαμβάνει ο Λουίτζι Τσέναμο, που μέσω social media ανακοίνωσε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό για λογαριασμό της ομάδας U20, όπου θα προπονεί τους τερματοφύλακες.

Ο Ελληνοϊταλός πρώην γκολκίπερ επιστρέφει στου Ρέντη 18 χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ως παίκτης, αφού φόρεσε τα ερυθρόλευκα κατά τις σεζόν 1998/99 και 2000/01 και το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την επιστροφή μου στην ομάδα που μου έδωσε όνομα και επώνυμο στην ποδοσφαιρική κοινωνία! Επισήμως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Πειραιώς από σήμερα,γυρνόντας στου ρέντη μετά από 18 χρόνια. Αναλαμβάνοντας τους τερματοφύλακες της U-20,και ετοιμάζοντας τους για την πρώτη ομάδα,γεμίζω με ευθύνες τις οποίες,με χαρά και πολύ όρεξη για δουλειά,αποδέχομαι! Ευχαριστώ τον κ. Ricardo Perez όπως και την διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς για την ευκαιρία που μου δίνεται!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα