Αστέρας Τρίπολης: Πανηγύρισε την άνοδο και έρχεται στην Αρκαδία ο Χιμένεθ

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Πανηγύρισε την άνοδο και έρχεται στην Αρκαδία ο Χιμένεθ

bet365

Η Μιράντες του Μπόρχα Χιμένεθ πανηγύρισε την άνοδο στη Segunda Division και ο 34χρονος Ισπανός προπονητής ετοιμάζει «βαλίτσες» για την Τρίπολη, ώστε να αναλάβει τον Αστέρα.

Το βράδυ της Κυριακής (30/06) η Μιράντες πήρε το «εισιτήριο» για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, παρά την ήττα από τη Μπαλεάρες με 3-1 στον δεύτερο τελικό των playoffs ανόδου από τη Segunda B'.

Έτσι, προφυλάσσοντας το 2-0 του πρώτου αγώνα, γίνεται η 22η ομάδα της Segunda Division, με τον προπονητή της, Μπόρχα Χιμένεθ να ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει με τους Αρκάδες και μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στην Τρίπολη τη Δευτέρα (01/07), ώστε να αναλάβει την ηγεσία του Αστέρα και να ξεκινήσει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα