Ο Στοχ είναι (ξανά) παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Στοχ είναι (ξανά) παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Στοχ είναι (ξανά) παίκτης του ΠΑΟΚ!

bet365

Είναι οριστικό: Ο Μίροσλαβ Στοχ, έξι χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στην Τούμπα, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και ξαναντύνεται στα «ασπρόμαυρα», μετά την συμφωνία του «Δικεφάλου» με τη Σλάβια Πράγας.

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα του Μίροσλαβ Στοχ και όντως αυτό συνέβη, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με την Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του Σλοβάκου εξτρέμ.

Ο «Δικέφαλος» κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, συμφώνησε αρχικά με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και απέμενε η συμφωνία και με την πρωταθλήτρια ομάδας της Τσεχίας για να ολοκληρωθεί η πέμπτη φετινή μεταγραφική κίνηση των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε ο Μίροσλαβ Στοχ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα