«Επικοινωνία με Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

Gazzetta team
«Επικοινωνία με Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

bet365

Κυπριακό δημοσίευμα ασχολείται ξανά με το μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού και κάνει λόγο για επικοινωνία των «πράσινων» με τον ΑΠΟΕΛ για τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας πάρει μεταγραφή εκεί από τη Βαλερένγκα.

Ο Ζαχίντ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2021 και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «kerkida.net», ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας προκειμένου να βρεθεί συμφέρουσα λύση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Την περασμένη σεζόν, ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 21 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα, με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ, είχε και πέντε εμφανίσεις στα προκριματικά του Europa League όπου βρέθηκε με τον ΑΠΟΕΛ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα