Οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό περνούν από την αξιολόγηση...

Οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό περνούν από την αξιολόγηση...

Κώστας Ζάλιαρης
Οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό περνούν από την αξιολόγηση...

bet365

Συγκεκριμένη είναι η πολιτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση της ανανέωσης των συμβολαίων και στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, το περιεχόμενο της συζήτησης και οι όροι που προσφέρονται, δεν παρεκκλίνουν από την αξιόλογηση των Νταμπίζα και Δώνη.

Αίγυπτος - Ζαΐρ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν με συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα των συμβολαίων των παικτών με τους οποίους υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια η συνεργασία με τον σύλλογο.

Ωστόσο, σε αυτή την πρόθεση, υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία στην ομάδα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παραβλέψουν και θέλουν να συνεχίσουν βαδίζοντας στην κατεύθυνση που έχουν χαράξει, δίχως την παραμικρή παρέκκλιση.

Αυτή τη στιγμή, οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν αξιολογηθεί πλήρως από τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα και βρίσκονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο Παναθηναϊκός, κάνει τις προτάσεις του και θα διαπραγματευτεί με συγκεκριμένο γνώμονα και σε συγκεκριμένα πλαίσια, σε σχέση και με τις ισορροπίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Επομένως, αν προκύπτει κάποιο ζήτημα, με αυτή την πολιτική που ακολουθούν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», δεν σημαίνει ότι υπάρχει σημαντικό οικονομικό θέμα - ειδικά σε περιπτώσης διαφοράς της τάξεως των 30-40.000 ευρώ για παράδειγμα - αλλά όλα κινούνται πάνω σε συγκεκριμένη τροχιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα