«Η Ρόμα θέλει 2 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ για Βέρντε»

Gazzetta team
«Η Ρόμα θέλει 2 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ για Βέρντε»

bet365

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε, ωστόσο η Ρόμα αξιώνει ένα ποσό 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αίγυπτος - Ζαΐρ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται στο προσκήνιο για το εξτρέμ που αναζητεί η ΑΕΚ, με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ από τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει πως ο νέος προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα είναι αυτός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση.

Νέο σημερινό ιταλικό δημοσίευμα από το Calciomercato δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περίπτωση του Βέρντε, τονίζοντας ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ και πλέον το... μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά της Ρόμα.

Όπως επισημαίνεται, οι Ρωμαίοι ζητούν από την ΑΕΚ ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Ιταλού εξτρέμ, προσθέτοντας πως η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να το καλύψει για έναν παίκτη που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα