Ζεράλντες: «Είμαι μαχητής, θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας» (vid)

Ζεράλντες: «Είμαι μαχητής, θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας» (vid)

Gazzetta team
Ζεράλντες: «Είμαι μαχητής, θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας» (vid)

bet365

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του την Α.Ε.Κ. και τον Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του

Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ χθες το βράδυ και σήμερα το απόγευμα ακολούθησε το τυπικό της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του με την υπογραφή του μονοετούς δανεισμού του. Ο Φρανθίσκο Ζεράλντες μίλησε στο AEKTV για την απόφασή του να έρθει στην Ένωση, για τον Μιγκέλ Καρντόσο που θα κάνεις τους οπαδούς της ΑΕΚ να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα τους και για το μέλλον του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νιώσει την αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα και να νιώσω πάλι το πάθος», τόνισε αρχικά ο 24χρονος Πορτογάλος άσος και συνέχισε εστιάζοντας στον προπονητή:

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο».

Έπειτα ο Ζεράλντες μίλησε για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα και εξήγησε το λόγο που θα ταιριάξει με τους οπαδούς της ΑΕΚ:
«Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας».

Ολοκληρώνοντας μίλησε για το μέλλον του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αν όλα πάνε καλά και είναι όλοι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία να συνεχίσει στην ΑΕΚ:

«Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα