Προς Αγγλία ο Μαντσίνι

Προς Αγγλία ο Μαντσίνι

Gazzetta team
Προς Αγγλία ο Μαντσίνι

bet365

Νέο δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας σημειώνει ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία καθώς επίσης και ότι ο Άρης έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση.

Ο Άρης διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του επί της υπόθεσης του Αργεντίνου επιθετικού, παραδέχεται όμως ότι η εμπλοκή αγγλικής ομάδας διαμόρφωσε νέα δεδομένα. Αυτό σημειώνει και η ιστοσελίδα «www.butfootballclub.fr» τονίζοντας ότι… «το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας άλλαξε την υπόθεση. Δυστυχώς για τους Έλληνες (σ. σ. Άρης), οι Βρετανοί έχουν το πλεονέκτημα. Οι ηγέτες της Μπορντό ανέβασαν την τιμή πώλησης… και ο Άρης αν δεν έχει αποσύρει την προσφορά του, έχει εγκαταλείψει ολοκληρωτικά αυτήν την υπόθεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα