Ντάγκλας: Ενας ακόμη Βραζιλιάνος για τον ΠΑΟΚ… (pic)

Ντάγκλας: Ενας ακόμη Βραζιλιάνος για τον ΠΑΟΚ… (pic)

Gazzetta team
Ντάγκλας: Ενας ακόμη Βραζιλιάνος για τον ΠΑΟΚ… (pic)

bet365

Ένα ακόμη όνομα έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα του 23χρονου Βραζιλιάνου χαφ, Ντάγκλας Αουγκούστο της Κορίνθιανς, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Μπαία

Το όνομα του Ντάγκλας Αουγκούστο έφερε στο προσκήνιο ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος, ο οποίος πριν από λίγο έγραψε στο twitter:

«Ο Ντάγκλας, μέσος της Κορινθίας που έπαιξε δανεικός στη Μπαίια, έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Η προσφορά του ελληνικού συλλόγου ανέρχεται γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ (21,8 εκατομμύρια Ρεάλ Βραζιλίας). Η «Timão» θέλει να πουλήσει το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Ναντ, και να διατηρήσει το 15%».

Ο 23χρονος χαφ γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Φλουμινένσε, αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, ενώ έχει παίξει και ως αμυντικό χαφ, με τον δανεισμό του Μπαία από τον περασμένο Δεκέμβριο να τον φέρνει σε μόλις 9 αγώνες στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα