ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας «αγγίζουν» τις 3.000

ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας «αγγίζουν» τις 3.000

ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας «αγγίζουν» τις 3.000

bet365

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των φίλων του ΠΑΟΚ, σ’ ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το νούμερο να προσεγγίζει τις 3.000 κάρτες πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα!

Μεγάλη ανταπόκριση δείχνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αφού με έξι ημέρες συμπληρωμένες, οι ανανεώσεις αγγίζουν τις 3.000 κάρτες, πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) έφτασαν τις 2.868.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα οι ανανεώσεις συνεχίζονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και από την πρώτη του Ιουλίου θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια της Τούμπας, με την περίοδο των ανανεώσεων να ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου, και από τις 22 Ιουλίου οι θέσεις θα «ανοίξουν» προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα