Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη και Μαντσίνι

Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη και Μαντσίνι

Gazzetta team
Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη και Μαντσίνι

bet365

Σε καθημερινή βάση πλέον, οι Γάλλοι αναφέρουν την πορεία των συζητήσεων του Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι χωρίς όμως να έχουν βάση τα ποσά που αναφέρονται.

Νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» αναφέρει ότι ο Άρης πιέζει την Μπορντό για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντίνου επιθετικού. Αυτό είναι αλήθεια καθώς οι «κίτρινοι» θέλουν τον Μαντσίνι, προς αυτήν την κατεύθυνση προχώρησαν σε συζητήσεις μαζί του αλλά και με τη γαλλική ομάδα. Εκεί που τα «χαλούν» οι Γάλλοι είναι ότι η συζήτηση των δύο ομάδων αφορά τιμή πώλησης/αγοράς ένα ποσό μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει τον αθλητή, ξέρει τα περί εμπλοκής ομάδας από την Αγγλία και την Championship και βρίσκεται σε θέση αναμονής, γνωρίζοντας επίσης ότι η Μπορντό έχει την πίεση του χρόνου. Κι αυτό διότι θα πρέπει να ελαφρύνει το ρόστερ της και τον προϋπολογισμό της, έπειτα από σχετική γνωμάτευση που έλαβε από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου των ομάδων του γαλλικού Πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα