Ολυμπιακός: Βγάζει την Κυριακή αποστολή ο Μαρτίνς, «μέσα» ο Ξενιτίδης

Ολυμπιακός: Βγάζει την Κυριακή αποστολή ο Μαρτίνς, «μέσα» ο Ξενιτίδης

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Βγάζει την Κυριακή αποστολή ο Μαρτίνς, «μέσα» ο Ξενιτίδης

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μία προπόνηση το Σάββατο για τους παίκτες του και την Κυριακή θα βγάλει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, στην οποία θα είναι μέσα ο νεαρός Ξενιτίδης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε βάλει μόνο μία προπόνηση για το Σάββατο και είχε άλλη μία για την Κυριακή, την οποία όμως αναμένεται να την χαρίσει για off στους παίκτες. Την Κυριακή θα βγάλει και την αποστολή της προετοιμασίας για την Πολωνία (σ.σ. λογικά το απόγευμα της Κυριακής).

Μέσα σε αυτήν θα είναι και ο πιτσιρικάς Γιώργος Ξενιτίδης. Θα είναι ένας από τους ταλαντούχους μικρούς των Πειραιωτών στο βασικό στάδιο που θα αρχίσει με μία προπόνηση πιθανότατα το απόγευμα της Τρίτης επί πολωνικού εδάφους. Όσον αφορά στον 19χρονο Ξενιτίδη, αρχηγό της ομάδας Νέων, η αγαπημένη του θέση είναι 8αρι αλλά παίζει και 6αρι και 10αρι. Είναι το «μηχανάκι» της Κ-20 και είναι θέμα χρόνου να πάρει παραπάνω ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός που έχει ως πρότυπό του τον Μόντριτς είχε παίξει βασικός στον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο. Είχε ξεχωρίσει για το ποδοσφαιρικό του... θράσος, ορισμένες καλές τοποθετήσεις που είχε αμυντικά και ακόμα για τις φάσεις για γκολ που έβγαλε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Από την στιγμή που θα μπει στο αεροπλάνο για την Πολωνία θα έχει την δυνατότητα να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει το κάτι παραπάνω και έτσι και πιο πολλές ευκαιρίες ή συμμετοχές στους μεγάλους. Πάντως πέρυσι με τους μικρούς του Ολυμπιακού είχε 30 ματς και 4 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα