Super League: Διοικητικό συμβούλιο με βασικό θέμα την αποχώρηση Γκαγκάτση

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Διοικητικό συμβούλιο με βασικό θέμα την αποχώρηση Γκαγκάτση

bet365

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει να απομακρυνθεί από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League αφού κηρύχθηκε έκπτωτος.
Ως γνωστόν έκπτωτος από το ποδόσφαιρο κηρύχθηκε βάσει του αθλητικού νόμου ο Βασίλης Γκαγκάτσης με τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό να στέλνει έγγραφο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έγγραφο το οποίο κοινοποιήθηκε και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει λοιπόν να αφήσει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League. Στο έγγραφο που απέστειλε ο Συναδινός περιγράφει τις διατάξεις του αθλητικού νόμου που προβλέπονται για την έκπτωση των κατηγορουμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων βάσει τελεσίδικου και αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για το σκάνδαλο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΠΟ περιόδου 2004-2006.
Πάνω σε αυτό η Λίγκα θα κάνει Δ.Σ. στις 26 Ιουνίου. Ειδικότερα η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 26/06/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Λήψη απόφασης για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνεταιρισμού (από 19.06.2019 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού).
2. Θέματα θερινής μετεγγραφικής περιόδου 2019.
3. Χορηγικά θέματα αγώνων/γηπέδων.
4. Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα