Κάσερες: Οι φήμες από την Ισπανία και η διάψευση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κάσερες: Οι φήμες από την Ισπανία και η διάψευση του ΠΑΟΚ

bet365

Στην Ισπανία γράφουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει την περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού μέσου της Βιγιαρεάλ, Σάντι Κάσερες, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» διαψεύδουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χοσέ Κάνιας, τους τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, αλλά και την αποχώρηση του Εβγέν Σάχοφ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει εκτός από την περίπτωση του Ισμαέλ Σίλβα να αποκτήσει και ακόμη έναν ποδοσφαιριστή -περισσότερο αμυντικό μέσο- για τη μεσαία γραμμή του.

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτηθεί ο 22χρονος Αργεντινός Σαντιάγκο (Σάντι) Κάσερες, όχι ως μεταγραφή, αλλά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με δεδομένο ότι ο 22χρονος χαφ αποκτήθηκε πέρσι αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ από τη Βελέζ Σάρσφιλντ.

Πάντως, από τη Μικράς Ασίας οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» διέψευσαν αυτά τα δημοσιεύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα