Θέλει δουλειά πολλή…

Θέλει δουλειά πολλή…

Θέλει δουλειά πολλή…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το δύσκολο ξεκίνημα χρονιάς του ΠΑΟΚ που αλλάζει τα αμυντικά του χαφ, ενώ σχολιάζει όσα φοβερά και τρομερά έγιναν στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές εφτά συμβούλους.

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 180+ ειδικά! (21+)

Σε λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο και ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτή τη σεζόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, ξεκινάνε με πρώτο και μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ, στόχος που κρίνεται μέσα στον Αύγουστο. Όλα αυτά πρέπει να αναφέρονται εξ’ αρχής και μετά να ξεκινάει η οποιαδήποτε άλλη ανάλυση…

Πριν λίγες εβδομάδες γράψαμε αυτό Πες μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις… και δεν είναι ανάγκη να το επαναλάβουμε όσον αφορά στον κομβικό ρόλο των παικτών που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ τα πήγε καλά στην Ελλάδα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ πέρυσι, βασιζόμενος σε αυτό το 4-2-3-1 όπου (θεωρητικά) σαν αμυντικά χαφ, χρησιμοποίησε τους: Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας και Ολιβέιρα. Μεγάλο ατού της ομάδας ήταν η ομοιογένεια που έβγαζε και η συνέχεια που είχε σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν 2017-2018, σε αυτές τις θέσεις, αλλά και γενικότερα.

Φέτος, στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους προαναφερόμενους.

Αυτό είναι το θέμα! Είναι τόσο απλό και τόσο δύσκολα αντιμετωπίσιμο όσο… διαβάζεται και ακούγεται.

Κανείς από τους πέντε δεν θα ξεκινήσει τη χρονιά, ενώ στις θέσεις αυτές και μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον Μίσιτς. Από αύριο ίσως και τον Ίσμαελ Σίλβα. Μπορεί και κάποιους νεαρούς.

Φυσικά και ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί στα χαφ! Όλοι ξέρουν ότι εκεί έχει θέμα. Δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και αυτοί που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ οι… χαζοί.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα γεγονότα, μας αποδεικνύουν πόσο δύσκολο έργο θα έχει ο Λουτσέσκου, ο οποίος σε μικρό διάστημα, πρέπει να βρει και να δώσει νέα χημεία στην ομάδα του, που αναγκαστικά θα αλλάξει το κέντρο της.

* Πέρασαν δύο 24ώρα από την ιστορική εκείνη στιγμή, που ηγέτης ΠΑΕ έστειλε sms σε συμβούλους της ΕΠΟ που βρίσκονταν μέσα στην Εκτελεστική Επιτροπή, ζητώντας τους να αποχωρήσουν!! Ο παράγοντας της ΠΑΕ, στους Συμβούλους της ΕΠΟ!!! Και εκείνοι πράγματι σαν καλά στρατιωτάκια, έλαβαν την εντολή και έφυγαν!

Αυτό όμως το γεγονός ΔΕΝ είναι το πρώτο θέμα, ΔΕΝ σχολιάζεται καν! Εκεί έχουμε φθάσει την… επικοινωνία και την… ενημέρωση! Κουνάμε το δάκτυλο για κάθε σοβαρό ή ασόβαρο που έχει σχέση με τον Α, αλλά αν πρόκειται για τον Β, τότε γινόμαστε τυφλοί και κουφοί!

Ο Μελισσανίδης (το διέψευσε κανείς;) έστειλε μήνυμα και οι κ.κ. Βακάλης, Παπαχρήστου, Θωμαΐδης, Δημητρίου, Ψαρόπουλος, Λεουτσάκος, Ασλανίδης, υπάκουσαν και έφυγαν!

Για ποιο θέμα, αν και μπροστά σε αυτή τη ντροπή, μικρή σημασία έχει το θέμα;

Όλα έγιναν για μία απόφαση της FIFA!

Η οποία, τι θέλουν να μας πουν οι παραπάνω κύριοι; Ότι «ελέγχεται»; Ότι εξυπηρετεί κάποιον; Ή μήπως όλα γίνονται γιατί δεν ευνοούνται όσο θα ήθελαν οι καλομαθημένες ομάδες τους και θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις;

Αν οποιοσδήποτε γράψει την ανοησία ότι ο ΠΑΟΚ χαίρεται και είναι ικανοποιημένος από τη διαιτησία, ας διαβάσει ΞΑΝΑ αυτό που δεν μπορεί να αντικρούσει ΚΑΝΕΙΣ. Γιατί η ιστορία έγραψε και αυτό θα το θυμίζουμε για πολλά-πολλά χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.