Πήρε τον Σουάρεθ ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Πήρε τον Σουάρεθ ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι πλέον ο Ντένις Σουάρεθ ο οποίος πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Μετά τους Ρέχις και Μπόρχα Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε και την τρίτη του μεταγραφή για την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Ντένις Σουάρεθ ο οποίος πέρασε την Πέμπτη (20/6) τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των Αρκάδων με τον 28χρονο άσο να ξεκινάει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας φτάσει στην δεύτερη της ομάδα την Καστίγια. Το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία και την Γκόρνικ Ζάμπζε και μετά από δύο χρόνια παρουσίας έρχεται στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα