Μάνος: «Δύσκολα τα παιχνίδια με Πλζεν, αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε» (vid)

Μάνος: «Δύσκολα τα παιχνίδια με Πλζεν, αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μάνος: «Δύσκολα τα παιχνίδια με Πλζεν, αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Πλζεν, αλλά και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο φιλικό επί της Βιτορούλ στο οποίο σκόραρε.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επισήμανε αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο αντίπαλος έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του. Βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο της προετοιμασίας. Δώσαμε όλα τα παιδιά τον καλύτερό μας εαυτό με όσες δυνάμεις είχαμε. Καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο είναι καλό για τη συνέχεια. Παίζουμε για να κερδίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο, σίγουρα περισσότερα τρεξίματα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και πιστεύω στη συνέχεια να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στον ρυθμό».
Για το τέρμα που σημείωσε στο προπονητικό φιλικό με τη Βιτορούλ είπε: «Σίγουρα, λειτουργεί στην ψυχολογία του επιθετικού το γκολ, πρέπει να είναι κοντά στο γκολ για να παίρνεις ψυχολογία και να βοηθάς την ομάδα σου». Για τις αναμετρήσεις με την Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, σχολίασε: «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαστε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να κοιτάξουμε την Πλζεν στα μάτια και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα