Βαζούρα: «Ο Μάρκοβιτς θα κλείσει στον Ολυμπιακό» (vid)

Βαζούρα: «Ο Μάρκοβιτς θα κλείσει στον Ολυμπιακό» (vid)

Βαζούρα: «Ο Μάρκοβιτς θα κλείσει στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Παρτιζάν με δήλωσή του επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το deal των Πειραιωτών σχετικά με την απόκτηση του 19χρονου στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από χθες για το deal αναφορικά με την μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν στον Ολυμπιακό. Μία ημέρα μετά ήρθε και η επιβεβαίωσε διά στόματος του τζένεραλ μάνατζερ της Παρτιζάν, Κάρλος Βαζούρα.
Ο Βαζούρα σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο MOZZART Sport επισήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες αλλά ο Μάρκοβιτς θα κλείσει στον Ολυμπιακό. Είναι αυτό που είναι αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό να συμβεί. Έχουμε ανταλλάξει e-mails με τους Έλληνες για την προσφορά τους ύψους 1.5 εκατ. ευρώ». Ο Μάρκοβιτς με ύψος 1.85 μέτρων είναι 19 ετών με σέρβικο και βοσνιακό διαβατήριο και ανήκε στην Παρτιζάν. Πέρυσι είχε 33 ματς με 3 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα