ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Ροντρίγκο στην Γκρέμιο (pic)

ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Ροντρίγκο στην Γκρέμιο (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Ροντρίγκο στην Γκρέμιο (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρέθηκε στην πατρίδα του και ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας τον σύλλογο που τον ανέδειξε και του άνοιξε την πόρτα για την Ευρώπη.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ετοιμάζεται για να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στη Βραζιλία και ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του.

Η Γκρέμιο Ανάπολις είχε διατηρήσει τα δικαιώματά του και ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να πληρώσει 800.000 ευρώ για να τον αποκτήσει μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Άβες στην Πορτογαλία.

«Ολοκληρώθηκαν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Γκρέμιο Ανάπολις για όλα αυτά τα χρόνια. Ένα δυνατό και πετυχημένο πρότζεκτ», ανέφερε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Βραζιλιάνος αμυντικός του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα