ΠΑΟΚ: Πάνω από τρία εκατομμύρια και ποσοστό μεταπώλησης για Κουλούρη!

ΠΑΟΚ: Πάνω από τρία εκατομμύρια και ποσοστό μεταπώλησης για Κουλούρη!

bet365

Πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ -οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία κοντά στα 3,5 εκατ.- θα βάλει ο ΠΑΟΚ στο ταμείο του από την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ.

Αργεντινή - Παραγουάη με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πριν από μια εβδομάδα ο ΠΑΟΚ είπε «όχι» στα τρία εκατομμύρια ευρώ των Γάλλων για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, όμως οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και φαίνεται πως το «deal» θα κλείσει με καλύτερους οικονομικούς όρους, που όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα θα φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ακριβώς το μισό ποσό της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό γύρω από τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του 23χρονου Έλληνα επιθετικού στη γαλλική ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ μέσα από τις διαπραγματεύσεις κατάφερε να διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, της τάξεως του 15%.

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με τη φανέλα του Ατρόμητου όπου αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, γνώριζε εδώ και μέρες ότι οι δύο πλευρές είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και έδειχνε σχεδόν σίγουρος για το επόμενο βήμα της καριέρας του εκτός Ελλάδας.

Ο Ευθύμης Κουλούρης, ένα παιδί που από τα 12 του μεγάλωσε στην Τούμπα, το’ χε πάρει απόφαση και ήξερε πως είχε φτάσει η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

«Αυτό μάλλον είναι το καλύτερο και για μένα και για την ομάδα», έλεγε με νόημα ακριβώς πριν από μια εβδομάδα επιστρέφοντας για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στην Εθνική ομάδα και πριν κάνει επίσημα το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στην περιοχή της Φούρκας στη Χαλκιδική.

Οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Τουλούζ φαίνεται να έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο τους, οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε μια καταρχήν συμφωνία και απομένει το τυπικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα το «deal» για την παραχώρηση του Κουλούρη στους «Le Téfécé» με τις βιολετί εμφανίσεις και τη μετακόμισή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στη νοτιοδυτική Γαλλία και την Τουλούζη, πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, που το παρατσούκλι της είναι ροζ πόλη γιατί τα κτήρια και τα σπίτια είναι κτισμένα με ροζ τούβλα, χρώμα το οποίο δίνει στην πόλη μια μοναδική όψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα