ΠΑΟΚ: 1.032 διαρκείας με… το καλημέρα!

ΠΑΟΚ: 1.032 διαρκείας με… το καλημέρα!

ΠΑΟΚ: 1.032 διαρκείας με… το καλημέρα!

bet365

Η πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκλεισε στις 1.032 κάρτες, φανερώνοντας τη δίψα των φίλων του «Δικεφάλου».

Από το πρωί της Τρίτης (18/6) ξεκίνησε η διάθεση -μέσω διαδικτύου- των νέων εισιτηρίων διαρκείας για όλους όσοι ήταν την περσινή περίοδο κάτοχοι και σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μέχρι και τις 7 το απόγευμα 1.032 άτομα είχαν ανανεώσει τη θέση τους στις εξέδρες της Τούμπας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρωί της Τρίτης, μόλις μια ώρα μετά το ξεκίνημα της διαδικασίας, 100 φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ανανεώσει το διαρκείας τους online δείχνοντας την δίψα τους για να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η περίοδος των ανανεώσεων θα διαρκέσει μέχρι την 19η Ιουλίου και από τις 22/7 θα ελευθερωθούν οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν και θα είναι προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμη πιο ενδεικτικές για το που μπορεί να φθάσει αυτό το νούμερο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου.

Να θυμίσουμε ότι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν τα προκριματικά και τη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όλους τους αγώνες σε Super League, Play Offs, Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα