Στήριξε τον Περέιρα ο Φούσεκ

Gazzetta team
Στήριξε τον Περέιρα ο Φούσεκ

bet365

Ο Πετρ Φούσεκ έδωσε το «παρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 και υπογράμμισε ότι ο Μέλο Περέιρα θα παραμείνει στη θέση του αρχιδιαιτητή.

Συνεδρίασε την Τρίτη (18/06) το Δ.Σ της Super League, με θέματα αναφορικά με το επόμενο πρωτάθλημα, στην τελική ευθεία της κλήρωσης για τη σεζόν 2019/20.

Εκεί παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι της FIFA στα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο «Υπερσύμβουλος» της διεθνούς ομοσπονδίας στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, o πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και τα μέλη της, Μάριος Γεωργίου και Έντι Ντερβισάι.

Η συζήτηση εκτυλίχθηκε γύρω από διάφορα ζητήματα, ένα από τα οποία ήταν ο ρόλος του Μέλο Περέιρα ως αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και τα παράπονα που είχαν εκφράσει κατά καιρούς ομάδες, όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα ο Π. Φούσεκ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέροντας πως άπαντες πρέπει να έχουν υπόψιν όσα περιλήφθηκαν στην επιστολή της Γ.Γ της FIFA, Φατμά Σαμούρα, ενώ στήριξε απόλυτα τον Πορτογάλο, τονίζοντας πως δεν θα μετακινηθεί.

Αυτό εξάλλου είχε αναφέρει και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας πως οι Μέλο Περέιρα, Χουάν Μαρίν Φερνάντεζ και Λέιφ Λίντμπεργκ θα παραμείνουν στις θέσεις τους και πως αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα