Ολυμπιακός: Ο Καρεμπέ είχε ξεχωρίσει τον Σουντανί από το 2015 (vids)

Ολυμπιακός: Ο Καρεμπέ είχε ξεχωρίσει τον Σουντανί από το 2015 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Καρεμπέ είχε ξεχωρίσει τον Σουντανί από το 2015 (vids)

bet365

Το story με το... φλερτ Σουντανί - Ολυμπιακού πηγαίνει πίσω αρκετά χρόνια και για την ακρίβεια το 2015, όταν τον είχε ξεχωρίσει ο Καρεμπέ στα ματς των Πειραιωτών με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Γερμανία U21 - Δανία U21 με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Από το 2013 έως το 2018 ο Σουντανί φορούσε την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάνοντας τρομερές χρονιές ενώ ο... μύθος λέει πως εμπιστεύθηκε τυφλά για αυτήν την επιλογή την οικογένειά του που του είπε ότι είναι ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Η ιστορία όμως που αφορά στον Ολυμπιακό είναι τον Οκτώβριο του 2015. Οι ερυθρόλευκοι του Μάρκο Σίλβα τότε είχαν αντιμετωπίσει με επιτυχία δύο φορές στην φάση των ομίλων του Champions League τους Κροάτες. Τότε ο Καρεμπέ καθώς και γενικότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν ξεχωρίσει τέσσερις παίκτες από τη Ντιναμό: ο Σουντανί (εξτρέμ και επιθετικός), ο Άντολιτς (μέσος), ο Πίβαριτς (αριστερό μπακ), o Ρογκ (μέσος) και ο Τσόριτς (μέσος).

Ο 31χρονος σήμερα Σουντανί είχε σπάσει όλα τα κοντέρ στη Ντιναμό. Ο Αλγερινός άφησε την Κροατία έχοντας βάλει 86 γκολ και έχοντας μοιράσει 54 ασίστ σε σύνολο 196 αγώνων! Θυμίζουμε πως τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 1-0 εκτός με γκολ του Ιντέγε και 2-1 εντός με ανατροπή χάρις σε δύο γκολ του Πάρντο. Στην Gallery μπορείτε να δείτε βίντεο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Πειραιωτών με τη Ντιναμό αλλά και τα δύο εκείνα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα