Οι ανακοινώσεις, οι μεταγραφές και ο Φορτούνης

Gazzetta team
Οι ανακοινώσεις, οι μεταγραφές και ο Φορτούνης

bet365

Ο Μπρούνο είναι στην Ελλάδα για τα τυπικά, οι Σιαμπάνης και Ντουρμισάι περιμένουν την ανακοίνωσή τους, ο Μαρτίνς αναμένει φορ και στόπερ κι αναμένονται εξελίξεις με τον Κώστα Φορτούνη.

Την Τρίτη το μεσημέρι (18/06) ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν ποιον θ' αντιμετωπίσουν στις 23 Ιουλίου με τις υποψήφιες ομάδες να είναι δύο. Ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί είτε με την Αϊντχόφεν, είτε με την Βικτόρια Πλζεν.

Ομως μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν μήνα και μία εβδομάδα για να σχηματίσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Και οι άνθρωποι της ομάδας «παίζουν» σε πολλά μέτωπα.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται πολλές εξελίξεις σε όλα τα θέματα του συλλόγου (όχι μόνο αγωνιστικά και μεταγραφικά) και με ανακοινώσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στην Ελλάδα ο Μπρούνο για να αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος αναμένεται ν' ανακοινωθεί και με τους Σιαμπάνη, Ντουρμισάι οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσαν τα τυπικά με τον σύλλογο.

Αλλες (μίνιμουμ) τρεις ανακοινώσεις λοιπόν για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος περιμένει και τις εξελίξεις στο θέμα του σέντερ φορ και του κεντρικού αμυντικού. Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ταυτόχρονα σε αρκετές περιπτώσεις (Βινίσιους, Καρίγιο κ.α.) και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα στο Λιμάνι να έχουν κι εκεί οριστικές συμφωνιες.

Φυσικά υπάρχει και το θέμα του Κώστα Φορτούνη. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι», όπως προέκυπτε επίσημα και από τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας Κώστα Καραπαπά, έχουν κάνει την πρότασή τους προσφέροντάς του το «μεγαλύτερο συμβόλαιο για Ελληνα ποδοσφαιριστή».

Ολα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα «κλείσει» κι αυτό το θέμα για τον Ολυμπιακό και για τον Πέδρο Μάρτινς ο οποίος από αύριο θα ξέρει τον αντίπαλό του για τον πιο σημαντικό προκριματικό γύρο των «ερυθρόλευκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα