Παναθηναϊκός: Μέχρι τέλος του μήνα η πληρωμή των ξένων

Παναθηναϊκός: Μέχρι τέλος του μήνα η πληρωμή των ξένων

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μέχρι τέλος του μήνα η πληρωμή των ξένων

bet365

Η πράσινη ΠΑΕ οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της δόσης του Φλεβάρη στους ξένους ποδοσφαιριστές και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο προβλέπεται η εξόφλησή τους. Δεν λείπουν οι… μουρμούρες για την καθυστέρηση.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις στο φινάλε της σεζόν και όπως είναι γνωστό οφείλει στους ξένους το 60% της δόσης του Φεβρουαρίου ενώ σε όλη την ομάδα την δόση του Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πράσινη ΠΑΕ θα εξοφλήσει την πρώτη οφειλή μέχρι το τέλος του μήνα ενώ το ιδανικό σενάριο θα ήταν να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα στην έναρξη της προετοιμασίας στις 4 Ιουλίου.

Πάντως, η συγκεκριμένη καθυστέρηση δεν έχει περάσει απαρατήρητη και δεν λείπει η απολύτως φυσιολογική δυσφορία από την πλευρά των ξένων παίκτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα