Ξάνθη: «Κοιτάζει» Ιβάν Γκονθάλεθ για την άμυνα

Gazzetta team
Ξάνθη: «Κοιτάζει» Ιβάν Γκονθάλεθ για την άμυνα

bet365

Την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Ουέλβα, Ιβάν Γκονθάλεθ εξετάζει η Ξάνθη.

Οι Ακρίτες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη μεταγραφική τους ενίσχυση, έχοντας ανακοινώσει αρκετές αποδεσμεύσεις, αλλά και την απόκτηση των Καρασαλίδη, Στεπάνοβιτς, Πολέτο και Μπέντο.

Στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της άμυνάς της, η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ εξετάζει περιπτώσεις από την ισπανική αγορά, ξεχωρίζοντας τον Ιβάν Γκονθάλεθ.

Ο 31χρονος (15/02/88) στόπερ της Ουέλβα ήταν παίκτης του προπονητή της Ξάνθης, όσο αυτός βρισκόταν στη Βίσλα Κρακοβίας. Τον Ιούλιο του 2018 μεταγράφηκε ως ελεύθερος στον ισπανικό σύλλογο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια στη Segunda B, τρίτη κατηγορία, πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Οι Ακρίτες έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, με τον παίκτη να βρίσκεται στη λίστα της ομάδας.

Στο παρελθόν φόρεσε επίσης τη φανέλα των Μάλαγα, Ρεάλ Μαδρίτης (Β' ομάδα), Άουε, Τίργκου Μούρες και Αλκορκόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα