Ηρακλής: Δημιουργία Λέσχης Φίλων για την σωτηρία της ομάδας!

Ηρακλής: Δημιουργία Λέσχης Φίλων για την σωτηρία της ομάδας!

Gazzetta team
Ηρακλής: Δημιουργία Λέσχης Φίλων για την σωτηρία της ομάδας!

bet365

Η Λέσχη Φίλων του Ηρακλή δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει επαφές και να βοηθήσει τον σύλλογο σε μία δύσκολη περίοδο. Τι αναφέρθηκε στην σχετική ανακοίνωση.

Βραζιλία - Βολιβία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων του Ηρακλή:

Στην δυσκολότερη φάση της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ μας. Βλέποντας ότι ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού Και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα αποφασίσαμε να μην μείνουμε αμέτοχοι.
Το βράδυ της 11ης Ιουνίου πήραμε μια ιστορική πρωτοβουλία.
Την δημιουργία της "Λέσχης φίλων Ηρακλή". Τα τελευταία 10 χρόνια ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ένας λαβωμένος γίγαντας και πολλοί είναι αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν και να παίξουν παιχνίδια με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο προς όφελος τους.
"ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ". Μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος.
Επειδή θα ρωτήσετε ποιοι είμαστε… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.
Όλοι αυτοί που ονειρευόμαστε έναν ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΓΑΛΟ και ΠΕΡΗΦΑΝΟ. Όλοι μαζί μια ΓΡΟΘΙΑ είμαστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν περισσεύει κανείς. Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να συσπειρωθεί και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια .
Κάλεσμα σε όλους τους επιφανείς Ηρακληδείς, παλαίμαχους, ΓΣ Ηρακλή, ΚΑΕ, ΤΑΠ, Αυτόνομη Θύρα 10, Ιraklis club Athens, Όμιλος 1899 και σε όλους αυτούς που αυτή την στιγμή είναι ανενεργοί αλλά αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο. Σε λίγο καιρό η "Λέσχη Φίλων Ηρακλή" θα αποκτήσει στέγη και θα αποτελεί ομπρέλα για όλους τους Ηρακληδείς. Το χρωστάμε σε όλα τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ.
Στα ΑΔΕΡΦΙΑ μας που δεν είναι πια μαζί μας. Αλλά και στους εαυτούς μας που αγαπάμε αυτή την ιδέα, την κουλτούρα. ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
1000 ΧΡΌΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. "ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΩ"
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ, ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ!
Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλους τους ενεργούς φορείς του ΗΡΑΚΛΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα