Η πρόταση του Άρη για Μαντσίνι και οι δύο αντίπαλοί του

Η πρόταση του Άρη για Μαντσίνι και οι δύο αντίπαλοί του

Η πρόταση του Άρη για Μαντσίνι και οι δύο αντίπαλοί του

bet365

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι στην Μπορντό, έχει όμως να αντιμετωπίσει μία γαλλική και μια ομάδα από την Championship.

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου επικαλούνται τοποθέτηση στελέχους της γαλλικής ομάδας και σημειώνουν ότι μια ελληνική ομάδα (σ. σ. Άρης) κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού. Παράλληλα τονίζουν ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων. Για την ακρίβεια, η Οσέρ κατέθεσε επίσημη πρόταση, πρόσφατα σημειώθηκε μάλιστα το επίπεδο δυσκολίας της υπόθεσης καθώς άνθρωπος της γαλλικής ομάδας μίλησε για μια απαίτηση της Μπορντό η οποία αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Μαντσίνι φέρεται να βρίσκεται και αγγλικής ομάδας η οποία αγωνίζεται στην Championship.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.foot-sur7.fr», αναφέρει ακόμη ότι στην Μπορντό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην πώληση του παίκτη καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2020 και σε περίπτωση που δεν τρέξει η διαδικασία πώλησης, τότε μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος τον ερχόμενο Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα