ΠΑΟΚ: «Φρένο» από Γ. Σαββίδη για Ζαμπά (pic)

ΠΑΟΚ: «Φρένο» από Γ. Σαββίδη για Ζαμπά (pic)

ΠΑΟΚ: «Φρένο» από Γ. Σαββίδη για Ζαμπά (pic)

bet365

O Γιώργος Σαββίδης προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί πώλησης του Λέο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως συνέβη και με την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, έτσι και τώρα μέσω απαντήσεων του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης επανέλαβε ότι ο Λέο Ζαμπά δεν είναι προς πώληση.

Σε ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ένας φίλος του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε προς το μέλος του ΔΣ και γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας, ρωτώντας αν υπάρχει πιθανότητα να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει να επικοινωνεί για μεταγραφικά ζητήματα μέσω τον social media, ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα