Το συγκινητικό αντίο του Παυλίδη και το «ευχαριστώ» στον Άρη

Το συγκινητικό αντίο του Παυλίδη και το «ευχαριστώ» στον Άρη

Gazzetta team
Το συγκινητικό αντίο του Παυλίδη και το «ευχαριστώ» στον Άρη

bet365

Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Άρη, ο Μπάμπης Παυλίδης αποτελεί παρελθόν και ο ίδιος ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο έμπειρος μέσος έγραψε… «Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ tα αισθήματα μου για την ομάδα. Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους. Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπαθεί που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα