ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κατσαρής: «Προχωράμε το μεγάλο όνειρο του νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ»!

Κατσαρής: «Προχωράμε το μεγάλο όνειρο του νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ»!

Κατσαρής: «Προχωράμε το μεγάλο όνειρο του νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ»!

Στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας αναφέρθηκε από το βήμα της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κατσαρής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ετήσια Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με αρκετά θέματα επικαιρότητας να απασχολούν την «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Εκτός του ποδοσφαίρου, υπάρχει το θέμα του μπάσκετ, το βόλεϊ και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα.  

««Είναι από τις πιο ευτυχέστερες ΓΣ, γιατί είμαστε νταμπλούχοι στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και τις ενέργειες τόσο του ίδιου, όσο και των προπονητών και παικτών και όλης της οικογένειας να κατακτήσει το νταμπλ, ενώ φέτος έπρεπε να το γιορτάζει για δεύτερη χρονιά. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο ΠΑΟΚ είναι νταμπλούχος. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη. Και η επόμενη χρονιά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Όλοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ είμαστε ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλούχοι και δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς αυτό. Πλέον, προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο, το γήπεδο!», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατσαρής και πρόσθεσε:

«Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε όπως και από την Περιφέρεια. Πρέπει να "τρέξουν" πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και τον Δήμαρχο στο πλευρό μας. Θα μιλήσω για το πότε, όταν ξεπεράσουμε όλα τα διαδικαστικά.  Αν τελειώσουν πριν από το τέλος του έτους, μετά είναι θέμα χρημάτων, που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα. Μπορούμε να μιλάμε και για λιγότερο από δύο χρόνια», ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που δεν στάθηκε στο αν θα είναι αυτός που θα κάνει τα εγκαίνια: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου στον ΠΑΟΚ...», είπε.