H ελληνική ζωή του Μάρκους Μπεργκ! (vid)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
H ελληνική ζωή του Μάρκους Μπεργκ! (vid)

bet365

To όνομα του Μάρκους Μπεργκ ακούγεται ξανά για την Ελλάδα και η Χριστίνα Βραχάλη θυμίζει τη σύνδεσή του με τη χώρα μας!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό φίλαθλο κοινό, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό από το 2013 μέχρι το 2017, κι έβαλε ξανά την καριέρα του σε δρόμο επιτυχιών. Το 2014 αναδείχτηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής στη χώρα μας έχοντας κατακτήσει παράλληλα το Κύπελλο Ελλάδας με το τριφύλλι, ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν πρώτος στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός κατάφερε να κερδίσει την ποδοσφαιρική εκτίμηση ακόμα και των αντιπάλων. Γεγονός που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον πολλών ελληνικών συλλόγων για την απόκτηση του. Το όνομά του είναι πάντα στο επίκεντρο εν καιρώ μεταγραφών. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ήταν οι συνήθεις …διεκδικητές.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του ενώ βγήκε πρώτος σκόρερ. Υπήρξε ενεργό μέλος στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σουηδίας και το 2008 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα των ανδρών. Λίγα χρόνια μετά, το 2014, βρέθηκε δίπλα στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 στην Γαλλία, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που τον γνωρίζουν ως άνθρωπο, ως πατέρα και ως σύζυγο. Αγαπά την Ελλάδα, γι’ αυτό και επέλεξε να συνδεθεί μαζί της ακόμα πιο πολύ συναισθηματικά, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ζοζεφίν, στη χώρα μας.

Πριν από μερικά χρόνια ήταν εκείνος που έκανε ποδαρικό στην στήλη που ξεκινούσαμε στο gazzetta.gr, και αναμφίβολα μας έφερε γούρι!

Κυρίες και Κύριοι σας… ξαναγνωρίζουμε τον Μάρκους Μπέργκ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.