Επιλέγει μεταξύ Μαντσίνι-Φιλιποτό και πλησιάζει σε στόπερ

Επιλέγει μεταξύ Μαντσίνι-Φιλιποτό και πλησιάζει σε στόπερ

Επιλέγει μεταξύ Μαντσίνι-Φιλιποτό και πλησιάζει σε στόπερ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις του. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Ρομέν Φιλιποτό, ενώ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με στόπερ.

Προμηθέας - Παναθηναϊκός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Άρης συνεχίζει να… ψωνίζει από την αγορά της Δυτικής αγοράς κάνοντας focus στο Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ντάνιελ Μαντσίνι και Ρομέν Φιλιποτό υπήρξαν συμπαίκτες φέτος στην Οσέρ και πλέον φέρονται να διεκδικούν μία θέση στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας. Οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Η περίπτωση του Μαντσίνι παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες. Ο 22χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπορντό, ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της γαλλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η Οσέρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, αλλά οι απαιτήσεις της Μπορντό καθιστούν δύσκολη την περίπτωσή του. Πάντως, ο Άρης μπήκε σε διαδικασία ενασχόλησης με τον Μαντσίνι από τη στιγμή που έλαβαν τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ότι ο παίκτης μπορεί να έρθει ως ελεύθερος.

Σε ότι αφορά τον Ρομέν Φιλιποτό, ο 31χρονος Γάλλος έχει συμβόλαιο με την Οσέρ, ωστόσο η ενημέρωση που έχουν οι επιτελείς του Άρη είναι ότι μπορεί να αποδεσμευτεί από τη γαλλική ομάδα και μ’ αυτήν την προοπτική μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων αλλά και κατάθεσης επίσημης πρότασης.

Βάσει του αρχικού πλάνου των «κίτρινων» ένας από τους δύο παίκτες θα αποκτηθεί και το κριτήριο (πέρα από τη δεδομένη άποψη για το αγωνιστικό ποιόν του καθενός) είναι το οικονομικό.

Στο μεταξύ, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών τους για να θωρακιστεί η ομάδα και στο κέντρο της άμυνας. Η πρώτη επιλογή τους ήταν ο Αλεχάνδρο Γκάλβεθ, ωστόσο η οικονομική διαφορά τους οδήγησε σε άλλες λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα