Άρης: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Μαντσίνι

Άρης: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Μαντσίνι

Gazzetta team
Άρης: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Μαντσίνι

bet365

Την περίπτωση του δεξιού μέσου Ντάνιελ Μαντσίνι της Μπορντό εξετάζει ο Άρης.

Μετά τον Ιντέγε ο Άρης φουλάρει για την εύρεση των επόιμενων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Το νέο όνομα που έχει προταθεί κι εξετάζεται είναι αυτό του 22χρονου Αργεντινοιταλού Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Μαντσίνι ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως δεξί χαφ όσο και ως κεντρικός, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν δανεικός από την Μπορντό στην Οσέρ με την οποία μέτρησε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 6 γκολ ενώ έδωσε και τέσσερις ασίστ.

Ο Μαντσίνι είναι προϊόν των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις με την Μπορντό να δίνει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2017. Εκτός από την Μπορντό έχει αγωνιστεί σε Τουρ και Οσέρ με την μορφή δανεισμού από τους Γιρονδίνους.

Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα