Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο Αναστασίου, ακολουθούν οι καινούριοι!

Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο Αναστασίου, ακολουθούν οι καινούριοι!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο Αναστασίου, ακολουθούν οι καινούριοι!

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου, μετά την επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου από την Ολλανδία. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται οι επόμενες μεταγραφές μετά απ' αυτή του Γιακουμάκη.

Μπορεί να προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ο Ατρόμητος δεν έχει ανακοινώσει παρά μόνο την μεταγραφή του Γιακουμάκη, όμως από εδώ και στο εξής αυτό θα αλλάξει! Οι Περιστεριώτες όλο αυτό τον καιρό ήταν σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Τόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθούσαν από την μεριά τους ο καθένας να πείσουν τους στόχους που υπάρχουν να φορέσουν την φανέλα με το αστέρι στην καρδιά.

Φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκονται πολύ κοντά στο να το πετύχουν και αυτές βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Γιάννης Αναστασίου επέστρεψε από την Ολλανδία κι είχε αρκετά ραντεβού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο τόσο για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, όσο και για τα μεταγραφικά. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, αναμένεται μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχουν ανακοινωθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές που οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού.

Στόχος των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι μέχρι και η ομάδα να αναχωρήσει για την Αυστρία (στις 29 Ιουνίου) να είναι έτοιμο το ρόστερ της νέας σεζόν κατά 80-90%. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα παραμένουν μία με δύο κινήσεις να γίνουν όσο η ομάδα θα βρεθεί στο Μόνταφον, ή με την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν όπως είναι λογικό και κάποια ονόματα που απασχολούν κι από την ελληνική αγορά. Εκείνο που είναι πρώτο σε αυτή τη λίστα, είναι εκείνο του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Στο Περιστέρι γνωρίζουν πως στην περίπτωση του διεθνή αμυντικού χρειάζεται υπομονή, όμως υπάρχει και συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάληξη της υπόθεσης. Όπως και να έχει, ο Ατρόμητος στις 25 Ιουλίου (η ημερομηνία του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα) θα έχει και τα δύο στόπερ που αναζητεί αυτή τη στιγμή...

Πέρα από τον Χατζηισαΐα κάποια ονόματα από την ελληνική αγορά που υπάρχουν και υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν, είναι αυτά των Χαρίση και Χαντάκια για τους οποίους αυτή τη στιγμή βέβαια δεν υπάρχει το παραμικρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα