Ζωντανά η ταινία του ΠΑΟΚ για τη μαγική γιορτή του τίτλου (vid)

Ζωντανά η ταινία του ΠΑΟΚ για τη μαγική γιορτή του τίτλου (vid)

Ζωντανά η ταινία του ΠΑΟΚ για τη μαγική γιορτή του τίτλου (vid)

bet365

Ξαναζήστε στις 21.00 τις μεγάλες στιγμές από τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μέσα από μια απολαυστική «after movie» του ΠΑΟΚ, που έρχεται να μας θυμίσει όλα όσα ζήσαμε το βράδυ της 21ης Απριλίου!

Tα New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχουν αφουγκραστεί τις ανάγκες του κοινού και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του PAOK TV παρουσιάζοντας σήμερα τη after movie από τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η γιορτή των Πρωταθλητών Ελλάδας στην κατάμεστη Τούμπα θα μείνει για πάντα στην ιστορία και οι εικόνες από τη μαγική βραδιά ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των φίλων της ομάδας.

Μετά το «Final 2018», το ντοκιμαντέρ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απόψε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσιάζει ζωντανά στις 21.00 την απολαυστική παρακάμερα με όσα έγιναν πριν και μετά τη μεγαλειώδη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, διευθυντής των Νέων Μέσων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε την επιμέλεια και οι συντελεστές της ταινίας ήταν οι:

Κώστας Αμοιρίδης, Παύλος Παπαδόπουλος, Ακης Δημητριάδης, Βασίλης και Νίκος Βερβερίδης, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Γιώργος Μάνος, Ανέστης Ιωσηφίδης και τη μουσική επιμέλεια: Ευαγγελινός-Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα