ΑΕΚ: Αρέσει στον Καρντόσο ο Κροβίνοβιτς (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αρέσει στον Καρντόσο ο Κροβίνοβιτς (vid)

bet365

Ο Κροάτης μέσος της Μπενφίκα, Φίλιπ Κροβίνοβιτς φαίνεται πως βρίσκεται μέσα στις περιπτώσεις των παικτών που αρέσουν στον τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο 24χρονος Κροάτης μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Καρντόσο στην ΑΕΚ, με την Μπενφίκα να είναι ανοικτή είτε σε δανεισμό, είτε σε πώλησή του.

Ο Κροβίνοβιτς, ο οποίος είναι περισσότερο «δεκάρι» και όχι «οκτάρι» με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, είχε πάρει μεταγραφή 3,5 εκατ. ευρώ από τη Ρίο Άβε στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Καρντόσο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Κροάτης μέσος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς με συνέπεια οι συμμετοχές του με τη φανέλα της Μπενφίκα να είναι πολύ λίγες. Αρχικά ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς τον είχε αφήσει εκτός σχεδόν για όλο το καλοκαίρι του 2017, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 μια ρήξη χιαστών τον άφησε νοκ-άουτ για δέκα μήνες, ως τον περασμένο Νοέμβρη.

Γι' αυτόν τον λόγο πέρυσι και φέτος είχε μόλις 19 και 12 συμμετοχές αντίστοιχα, με την Μπενφίκα να είναι θετική στην παραχώρησή του. Μάλιστα η Γκιμαράες είναι μια ομάδα που έχει ενδιαφερθεί συζητώντας με τους «Αετούς» την πιθανότητα δανεισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα