Ολυμπιακός: Αρχίζουν τα... βάσανα με πρώτη συγκέντρωση και εργομετρικά

Ολυμπιακός: Αρχίζουν τα... βάσανα με πρώτη συγκέντρωση και εργομετρικά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αρχίζουν τα... βάσανα με πρώτη συγκέντρωση και εργομετρικά

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του την Δευτέρα με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αλλά ένα διήμερο εργομετρικών και αξιολογήσεων των παικτών του.
Την Δευτέρα δεν θα είναι στον Ρέντη οι διεθνείς του Ολυμπιακού. Δηλαδή οι: Σα, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Νάτχο, Γιώργος Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Επίσης θα έχουν λίγο μεγαλύτερη άδεια οι Βαλμπουενά και Μπα που ως γνωστόν έπαιζαν μέχρι σχεδόν τα τέλη Μαϊου με τις προηγούμενες ομάδες τους.
Όπως είναι λογικό θα ξεκουραστούν μια εβδομάδα παραπάνω ενώ ο Βαλμπουενά είχε αντιμετωπίσει και έναν τραυματισμό. Εκτός θα είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Μία μίνι άδεια θα έχουν και οι Ποντένσε και Γκιγιέρμε. Εκτός από την πρώτη συγκέντρωση και το πρόγραμμα που θα δοθεί στους παίκτες θα υπάρξει τουλάχιστον ένα διήμερο εργομετρικών (σ.σ. με μετρήσεις αλλά και ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν σε γκρουπ).
Οι παρόντες της Δευτέρας θα είναι οι: Κώστας Τζολάκης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Κώστας Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Γιάγκος Βούκοβιτς, Στέφανος Ευαγγέλου, Θανάσης Ανδρούτσος, Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Ξενιτίδης, Γιώργος Μαρίνος, Βασίλης Σουρλής, Γιώργος Μανθάτης, Ματίας Ναουέλ, Φράνκο Σολδάνο, Αλέξανδρος Βοΐλης, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Δημήτρης Μάνος και Ούγκο Κάιπερς. Επιπλέον προς αποχώρηση είναι οι Γούτας και Σαλιάκας ενώ και ο Μπανανά - που είναι και διεθνής - επίσης είναι αβέβαιος για του χρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα