Μποτέλιο: «Ο Ροντρίγκο είναι καλύτερος παίκτης από τον Παουλίνιο…»

Μποτέλιο: «Ο Ροντρίγκο είναι καλύτερος παίκτης από τον Παουλίνιο…»

Gazzetta team
Μποτέλιο: «Ο Ροντρίγκο είναι καλύτερος παίκτης από τον Παουλίνιο…»

bet365

Αρκετοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία, που πρόσφατα ήρθαν στην Ελλάδα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον δημοσιογράφο, Αντόνιο Μποτέλιο του TSF, να καταθέτει τη δική του άποψη.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος από την Πέμπτη (6/6) είναι στη Θεσσαλονίκη, με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Αντόνιο Μποτέλιο του TSF, να σκιαγραφεί το προφίλ του μιλώντας στον Libero107.4 και την εκπομπή PAOK24.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος μίλησε για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Λέο Ζαμπά, αλλά και την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ροντρίγκο: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πολύ καλός στην τακτική και στην άμυνα. Πολύ καλός δεξιός αμυντικός. Είναι γρήγορος, έχει καλές εκτελέσεις στα στημένα και έχει πετύχει σημαντικά γκολ και κόντρα στην Πόρτο και κόντρα στην Μπενφίκα και στην Σπόρτινγκ. Είναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος δεξιός οπισθοφύλακας».

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον της Πόρτο και φέτος για τον Βραζιλιάνο: «Στην Πόρτο σκέφτονταν και τον Λέο Ζαμπά τους περασμένους μήνες, αλλά τώρα δεν φαίνεται ότι συζητάνε κάτι για αυτόν. Είναι δύσκολο γιατί ανήκει στον ΠΑΟΚ. Η Πόρτο πράγματι ενδιαφέρθηκε για αυτόν. Νομίζαμε ότι θα πάει στην Πόρτο, γιατί φεύγει ο Μάξι και θέλει έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση».

Για το αν θεωρεί πως είναι ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ: «Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, που μπορεί να παίξει σε τοπ ομάδες. Η Μπενφίκα, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες, θα μπορούσε να παίξει και στον ΠΑΟΚ. Είναι δυνατός, καλός στην τεχνική. Ίσως επιτίθεται περισσότερο από ότι αμύνεται, αλλά από ότι γνωρίζω στον ΠΑΟΚ παίζουν περισσότερο επιθετικά, οπότε σίγουρα θα τον βοηθήσει κι αυτό. Είναι από τους Βραζιλιάνους που εγκλιματίζονται εύκολα. Είναι καλός στις εκτελέσεις φάουλ, στα κόρνερ... Είναι παίκτης τοπ επιπέδου που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τον Παουλίνιο και την σύγκριση των δύο παικτών: «Νομίζω ότι ο Ροντρίγκο είναι καλύτερος παίκτης από τον Παουλίνιο. Ο Παουλίνιο είναι καλός στην άμυνα, για μία ομάδα που παίζει με αυτό τον τρόπο. Ο Λέο Ζαμπά για παράδειγμα, είναι καλύτερος στην επίθεση, από ότι στην άμυνα. Αν θέλεις έναν παίκτη που θα είναι καλύτερος στην άμυνα, ο Παουλίνιο ίσως θα σου ταίριαζε καλύτερα. Ο Ροντρίγκο είναι καλύτερος παίκτης, πολύ ανώτερος. Άλλο επίπεδο».

Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Η Πόρτο είναι μία ομάδα πολύ κλειστή, που δεν λέει πολλά για τους παίκτες. Από τις 3 μεγάλες ομάδες εδώ, είναι η πιο κλειστή. Το μόνο που ξέρω, είναι πως ο Ολιβέιρα προτιμά να μείνει στον ΠΑΟΚ. Θέλει να παλέψει. Ο Κονσεϊσάο θα μείνει στην Πόρτο, οι δύο τους είχαν κάποια θέματα και δεν ξέρω πως θα τον επηρεάσει αυτό. Ήταν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ κι αν η ομάδα δώσει 12 εκατ. θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω ότι έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στην Πόρτο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα