Λουτσέσκου: «Εγώ και ο Ιβάν Σαββίδης»

Λουτσέσκου: «Εγώ και ο Ιβάν Σαββίδης»

Λουτσέσκου: «Εγώ και ο Ιβάν Σαββίδης»

bet365

Αποκαλυπτικός σε ότι αφορά την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για τον ΠΑΟΚ σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Ο Ρουμάνος προπονητής, που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση και την συνεργασία του με τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στην TV Telekom Sport ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας:

Για το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ:

«Στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, είπα στον εαυτό μου, «περίμενε, αυτός σε έφερε εδώ για να νικάς. Κέρδισε, βρες τρόπο να κερδίζεις. Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Αν δεν κερδίζεις θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα κάνει αυτό που δεν έκανες εσύ, είναι πολύ απλό».

Για τη νοοτροπία που θέλει να έχουν οι παίκτες του:

«Είχα έναν παίκτη στην Ξάνθη, που σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό μου ζήτησε να τον κάνω αλλαγή. Όταν τον ρώτησα γιατί ήθελε να βγει, που απάντησε ότι δεν πίστευε πώς θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει με την νοοτροπία».

Για την συνεργασία του με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Στην αρχή προσπάθησε να μου υποδείξει κάποιους παίκτες, αλλά δεν είχε εμπλοκή στην ομάδα. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται με τους παίκτες μου. Έχει απεριόριστο σεβασμό για εμένα. Όταν κάνω κάποιο λάθος μου ασκεί πίεση που με βοηθάει να καταλάβω και να αποκτήσω νοοτροπία νικητή. Στα μίτινγκ που κάνουμε βάζουμε πίεση ο ένας στον άλλον, έχω εξελιχθεί ως προπονητής σε αυτόν τον τομέα, γιατί αν ήμουν πιο νεαρός θα τρελαινόμουν. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πιο ισχυρός μεγαλομέτοχος που είχα ποτέ μέχρι στιγμής. Έχει μεγάλη δύναμη, στον μέγιστο βαθμό. Είναι ένας πλούσιος άνθρωπος που δεν επενδύει μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα. Έφτασε σε αυτό το επίπεδο με το μυαλό και την δουλειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα