Και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Φαζός

Και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Φαζός

Gazzetta team
Και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Φαζός

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μανώλη Φαζό, που δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν.

Ημέρα αποδεσμεύσεων αποδείχθηκε η σημερινή (05/06) για τους Ομιλίτες, που εκτός του Γιώργου Στρέζου γνωστοποίησαν τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μανώλη Φαζού.

Ο 23χρονος (12/08/95) κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και φόρεσε τη φανέλα του σε 51 παιχνίδια από από το 2014 ως το 2017.

Την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό, φτάνοντας τις 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τον Ιούνιο του 2020 έληγε το συμβόλαιό του, όμως δεδομένου ότι δεν υπολογιζόταν ως ενεργό μέλος του ρόστερ, οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή συναινέσει λύση του και οι Ομιλίτες τον αποχαιρέτησαν, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Φαζό, το συμβόλαιο του οποίου είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα