Επίσημα «τέλος» ο Στρέζος από τον ΟΦΗ

Επίσημα «τέλος» ο Στρέζος από τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Επίσημα «τέλος» ο Στρέζος από τον ΟΦΗ

bet365

Την επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στρέζο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που ευχήθηκε στον Έλληνα τερματοφύλακα καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η αποχώρηση του 23χρονου γκολκίπερ ήταν προδιαγεγραμμένη και το μεσημέρι της Τετάρτης (05/06) ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς συλλόγου για το φινάλε της παρουσίας του στο Ηράκλειο, έπειτα από 2,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Στρέζο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε σημαντική συμβολή τόσο στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League όσο και στην επίτευξη του φετινού στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα